Oplæring af medarbejder og kurser

Flex-bogholder.dk tilbyder oplæring, undervisning og kurser til medarbejdere, der skal overtage bogholderifunktionen.

I Storkøbenhavn og omegn

Oplæring og undervisning inden for regnskabsfunktionen

Har I en medarbejder, der skal opgraderes til at føre bogholderi, kan I med fordel tage kontakt til Flex-bogholder.dk for at få en effektiv og forståelig oplæringsproces. Vi lærer jeres medarbejder at forstå systemet og effektivisere opgaveløsningerne.

Oplæring af medarbejder

Vi formidler gerne viden, hvis I har en medarbejder, der skal overtage bogholderifunktionen. Vi aftaler et individuelt forløb, hvor der vil ske klassisk sidemandsoplæring over en periode i jeres virksomhed og med jeres data.

I tilknytning til dette har vi en hotline, hvor jeres medarbejder efterfølgende kan kontakte os og få hjælp.

Undervisning og kurser

Vi tilbyder også undervisning i klientkontovedtægten og dens praktiske implementering, såfremt I har en bogholder eller regnskabsafdeling, der har grundlæggende økonomisk viden, men som blot ikke tidligere har arbejdet med advokatbogholderi.

Til dette laver vi en brugervejledning med materiale, som den pågældende bogholder selv kan forstå, så der ikke er tvivl om, hvordan opgaven skal varetages.

Få mere at vide

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har behov for at starte en dialog om et mere fleksibelt bogholderi til jeres virksomhed. Hør mere om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud på den pågældende opgave.