Om Flex-bogholder.dk

Flex-bogholder.dk tilbyder at lave jeres bogholderi og regnskab over internettet. Sammen finder vi den løsning, der passer bedst til jeres firma.

Læs mere om vores

Baggrund

Flex-bogholder.dk blev startet ud fra ønsket om at give en fleksibel service til kunder, så I ikke betaler for mere, end I har brug for.

Flex-bogholder.dk ønsker at sikre sammenhæng mellem arbejde og fritid og har derfor ikke en stor kundekreds, men vægter et langsigtet samarbejde med faste kunder højt. Kvalitet og tilfredshed er vores nøgleparametre, hvor hver enkelt kunde altid er i fokus.

Ad hoc-opgaver tages ind, såfremt vi har ledig kapacitet – så kontakt os endelig, uanset om I har behov for fast hjælp eller blot en akut situation nu og her.

Indehaver – Mette Krogh Olsen
Mette har arbejdet med advokatbogholderi siden 1993 på alle niveauer fra regnskabsassistent over controller til økonomichef og har en bred erfaring med alle opgaver inden for advokatbogholderi og øvrig regnskab fra de helt små advokater til de største i Danmark.

Mette har sideløbende med sin karrierer læst HD i regnskab, tidligere undervist en årrække i Advokatsamfundet og Danske Advokater samt udført målrettet kursustilbud til firmaer om uddannelse og opgradering af regnskabsmedarbejdere.

Fleksibel

Søger du en fleksibel bogholder, der kan træde til, når du har behov for det, er du velkommen til at kontakte os for hjælp.

Kvalitetsbevidst

Flex-bogholder.dk er detaljeorienteret og ansvarsbevidst med øje for detaljen, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten i arbejdet.

Sjælland og online

Vi har kundekreds på hele Sjælland, da arbejdet primært foregår over internettet. Ved fysisk fremmøde er det Storkøbenhavn og omegn.

Få mere at vide

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har behov for at starte en dialog om et mere fleksibelt bogholderi til jeres virksomhed. Hør mere om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud på den pågældende opgave.