Digitaliseret bogføring

Udover generelle bogholderiydelser tilbyder Flex-bogholder.dk også hjælp til at gøre jeres regnskab nemmere via digitaliseret bogføring.

I Storkøbenhavn og omegn

Fremtidens regnskab er digitaliseret

Bogføring er altid blevet udført manuelt, hvor man har printet tonsvis af papir ud og udfyldt ark i hånden. Det bliver stadig gjort nogle steder den dag i dag – men tiden er inde til at få bogholderiet digitalt, så vi sparer tid og får mere overskud. Det er meget nemt at lære, hvilket Flex-bogholder.dk gerne vil vise jer.

Digitaliseret bogføring

Vi har mange års erfaring med at gøre bogholderiet digitaliseret, og vi står også klar til at hjælpe jer med at få jeres regnskab elektronisk. Vi sætter jer ind i tingene og får opstartet systemet for jer, så I kan komme i gang med det elektroniske system.

Måske kan et digitaliseret bogholderi virke uoverskueligt med al den teknologi, men det er faktisk det modsatte. Når regnskabsprogrammet først er sat op, kommer det ikke til at kræve meget af dig. Programmet kan automatisere bogføringen, og du kommer til at sidde med et fremtidssikret bogholderi, hvor alt indhold er gemt online og dermed ikke kan forsvinde.

Forløb og foredrag

At få bogholderiet digitaliseret er nemt, og jeres virksomhed kommer dermed til at spare værdifuld tid uden manuel indtastning. Systemet er nemt at lære – for alle! Det vil Flex-bogholder.dk meget gerne vise jer og give vores viden videre. 

Sammen med en god samarbejdspartner tilbyder vi inspirationsforedrag og -forløb, hvor vi viser og forklarer jeres virksomhed, hvordan man digitaliserer på advokatkontor og det dertilhørende bogholderi. Vi viser jer, hvordan I får skræddersyet jeres helt egen, digitale regnskabsløsning, så I sparer tid – og dermed penge. 

Kontakt gerne Flex-bogholder.dk i dag for at høre mere om mulighederne inden for forløb og foredrag om digitalisering.

Få mere at vide

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har behov for at starte en dialog om et mere fleksibelt bogholderi til jeres virksomhed. Hør mere om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud på den pågældende opgave.