Controlling / regnskabschef

Flex-bogholder.dk tilbyder controlling og andre opgaver som økonomiansvarlig, hvor I selv bestemmer hvor meget eller lidt, vi skal udføre for jer!

Med base i Store Heddinge

Assistance til bogholderifunktionen

Som controller kan vi fungere som supplement i jeres daglige økonomifunktion. Vi kan hjælpe den medarbejder, der varetager bogholderiet, og bistå med de opgaver, som medarbejderen måske ikke selv har kompetencerne til.

Overblik over regnskabet

Med over 25 års erfaring tilbydes assistance med hele bogholderiet, løn, månedsafslutning, overholdelse af klientkontovedtægten samt lettere ejendomsadministration og øvrig regnskabsmæssig assistance.

I rollen som controller/regnskabschef kan Flex-bogholder.dk benyttes som en assistent i hverdagen, der kan bistå og hjælpe de medarbejdere i firmaet, der i forvejen sidder med regnskabet. Hvad enten medarbejderne er på et lavere niveau eller om der mangler hænder til opgaverne, er vi klar til at hjælpe med præcis de opgaver, I ønsker!

Eksempler på opgaver

Som controller og regnskabschef kan vi bl.a. hjælpe jeres regnskabsassistent med at sikre korrekte afstemninger. Vi bistår med månedsafslutninger m.v., og vi kontrollerer korrekt momsmæssig bogføring. 

Derudover kan vi hjælpe med korrekt løn og lønafstemning, bistå med korrekt anlægskartotek (herunder afskrivninger) samt hjælpe med årsafslutning.

Få mere at vide

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har behov for at starte en dialog om et mere fleksibelt bogholderi til jeres virksomhed. Hør mere om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud på den pågældende opgave.