Online bogholderi

Flex-bogholder.dk laver bogholderi med udgangspunkt i jeres behov. I bestemmer derfor hvor meget eller lidt, vi skal udføre for jer!

Med base i Store Heddinge

Regnskab med online bogholderi

Med over 25 års erfaring inden for advokatbranchen og inden for næsten alle typer firmaer i Danmark tilbydes assistance med hele bogholderiet, løn, månedsafslutning, overholdelse af klientkontovedtægten samt lettere ejendomsadministration og øvrig regnskabsmæssig assistance.

Bogføring

Vi kan hjælpe med alle former for bogføringsopgaver. Vi kan bl.a. hjælpe med bogføring af bilag fremsendt pr. mail, afstemning af bank, betaling pr. forfaldsdato, indberetning af moms, tinglysning m.m. samt udarbejdelse af salgsfaktura.

Arbejdet udføres primært via opkobling til jeres system (Unik, Navision, Economic, Dinero m.v.), men kan også kombineres med fremmøde ud fra et individuelt aftalt interval skræddersyet til jeres behov.

Kreditor- og debitorstyring

Vi sørger for effektiv håndtering af både debitorer og kreditorer, da det i sidste ende kan komme til at koste din virksomhed dyrt, hvis du ikke har overblik over disse. Med en effektiv styring minimeres risikoen for tab, og det likvide beredskab forbedres. 

Vi sørger bl.a. for, at I får betalt jeres leverandører til tiden, at I ikke får betalt regningerne dobbelt, holder styr på salgsfakturaer, får sendt rykkere m.m.

Lønadministration

Vi tilbyder at hjælpe med lønbogholderiet, hvor vi håndterer alle ydelser, der har med lønnen at gøre, så I ikke selv behøver at sætte jeg ind i de mange regler og love inden for området. 

Vi sørger bl.a. for, at de ansatte får den korrekte løn til den rette tid, holder styr på tiltrådte og fratrådte medarbejdere samt indberetter 14-dages løn, månedsløn, ferieregnskaber, A-skat, AM-bidrag m.m.

Professionel regnskabsassistance

På denne side har vi kommet med et udpluk af nogle af de opgaver, vi kan være behjælpelige med inden for regnskabsfunktionen – men der findes mange flere endnu. 

Hvis du ikke har kunnet finde netop den opgave, du står med, beskrevet på hjemmesiden, er du alligevel velkommen til at kontakte os til en uforpligtende samtale om vores arbejde og jeres muligheder.

Få mere at vide

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har behov for at starte en dialog om et mere fleksibelt bogholderi til jeres virksomhed. Hør mere om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud på den pågældende opgave.